Ensimmäinen toukokuuta, ajatelkaa!

Ei enää pitkää matkaa mihinkään. Kohta on kesä ja saa nauttia lämmöstä, nyt keväthän on ollut aikalailla koleahko. Ainakin minun mielestä näin on ollut. Ei ole tullut paljoa oltua ilman kunnon vaatetusta liikkeellä.

En ole pahasti päivitellyt - taaskaan - kun on tuntunut nihkeältä koko koneen avaaminen. Olen liikuntamuotoakin alkanut katselemaan, mutta huonoin tuloksin. Vähällä rahalla ei lähdetä noin vain saleille. Onneksi aina voi kävellä ja pyöräillä. Kesän tullessa on uiminenkin ilmaista, jos vain löytää hyvän uimapaikan. Sulkapallo olisi kyllä sellainen laji, joka vähän kiinnostaisi. Se vaikuttaa kevyeltä, mutta todellisuudessa on yhtä rankkaa kuin esim. koripallo. Pelasin teininä sulkapalloa harrastemielessä yhden kaverin kanssa, joka oikein kilpaili sulkapallossa. Kaveri juoksi säännöllisesti harkoissa ja peleissä ja vaikka missä, sitten sen kanssa usein pelailin vapaapäivinä. Hän usein sanoi, että on kiva päästä kokeilemaan osaamistaan treenien ulkopuolella, ilman valmentajan tai kenenkään tuijotusta. Meidän "treenit" ei siis olleet mitenkään vakavia, lähinnä sellaista kahden kaverin ilonpitoa. Sulkapallo onkin varmaan ainoa laji jota kohtaan en tunne mitään kamalaa ällötystä.

Vappukin on mennyt ihan kivasti. Eilen oltiin Pojan kanssa kahdestaan kotosalla ja pelailtiin Trivialia, tänään ollaan lähdössä piknikkeilemään. En tosin tiedä mihin ollaan menossa, kun Poika on sen puolen hoitanut. Luulen, että päädytään johonkin hänen kaveriporukan keskelle, mutta eipä tuo haittaa. Tänään on illalla vielä tyttisten kanssa vielä pikkupikku tapaaminen, yhdellä on kuulema jotain kerrottavaa miksi hän haluaa meidät kaikki paikalle. Vähän pelottaa, mitähän se mahtaa taas olla. Olenkin ihmetellyt miksi meidän tyttis-joukossa kaikki ovat pitäneet hiljaiseloa viime ajat. Onkohan taas ollut tyyntä myrskyn edellä...

Ihanaa kesän odotusta jok' ikiselle!