Tiedättekö sen ihmistyypin, jonka elämä menee aina samaa rataa. Vuodesta toiseen ihmissuhteet kulkevat samalla vanhalla kaavalla ja samoin elämäntilanteet menee ympäri ja toistaa itseään.
Minulla on eräs kaveri/ystävä, jolla on pakkotarve käydä tietyt keskustelut aina samalla tavalla. Puhuminen voi alkaa mistä tahansa, mutta lopulta kääntyy johonkin hänen ongelmistaan; nykyisiin tai vanhoihin. Kenekään muun asiat tai ongelmat eivät ole noteeraamisen arvoisia ja maailman suurimmat katastrofit ovat hänen elämässään. Parisuhteessakin hän tuntuu vääntävän ongelmia väkisin, koska kaiken on aina mentävä samalla kaavalla. Pisteestä A pisteeseen B ja sitten pisteeseen C ja voi miten hänen elämänsä on kurjin ja kamalin. En vain jaksa tajuta, miten joku ihminen jaksaa samaa kaavaa vuodesta toiseen ja hetkestä toiseen. Olen aina ollut ihan toisenlainen. Päivien tuoma vaihtelu on vain ihanaa ja kyllästyttäisi, jos elämä olisi vain samanlaista kokoajan. Meinaan lähinnä tätä tiettyjen kaavojen seuraamista. Ostetaan kaupasta vain samat tavarat ja lenkillä käydään aina samalla polulla. Mitään vaihtoehtoja ei ole edes olemassa. Eikö siihen koskaan kyllästy? Luulen, että itse päätyisin johonkin hoitolaitokseen tuollaisella tyylillä, en kuitenkaan voi olla täysin varma asiasta.

Kevät on mennyt ihan hirvittävän hurjaa vauhtia :). Sain koulun hoidettua pois. Todistukset kuitenkin saadaan vasta virallisena päivänä eli 2.6. Ihme touhua tuon koulun puolelta, kun ensin ilmoitetaan yksi päivä, sitten toinen ja vielä kerran päivämäärä muuttuu. Eräältä naiselta meni osa palkasta ihan sivu suun, kun ei saanutkaan todistusta ennen toukokuun loppua toimitettua työpaikalleen. Oli aikatavalla raivoissaan tästä asiasta koulun suuntaan.